veelgestelde vragen fm group

 

FAQ FM Group Nederland

In deze FAQ vind je veel antwoorden met betrekking tot de FM Group terug. Mis je nog een vraag waar je graag antwoord op wilt, dan kun je deze stellen via het contactformulier.
De volgende vragen worden beantwoord;

 • Wat is FM Group
 • Zijn de parfums van de FM group nep
 • Zijn de parfums exact hetzelfde als de parfums van de bekende merken
 • Waar kan ik de producten kopen
 • Kan ik de producten rechtstreeks af laten leveren bij de klant
 • Welke verplichtingen zitten er aan het lidmaatschap
 • Moet ik geld inleggen om te starten als distributeur
 • Als ik niet van verkopen houd, kan ik dan toch een inkomen opbouwen
 • Ik kan niet meer inloggen in mijn FM Group  /Webshop account. Wat te doen.
 • Heb ik een Kamer van Koophandel nummer nodig
 • Kan ik zelf mijn inschrijving verzorgen
 • Ik woon in het buitenland en wil graag FM distributeur worden

 

Wat is de FM Group

De FM Group is van oorsprong een Europees bedrijf, welke zich richt op parfum, make-up en verzorgingsartikelen. De producten worden via mond tot mond reclame onder de aandacht gebracht, waardoor hoge kwalitatieve producten tegen een lage prijs op de markt kunnen worden gebracht. De FM Group is in 12 jaar tijd naar 150 landen uitgebreid en heeft momenteel al bijna 1000.000 distributeurs. De Nederlandse tak betreft FM World Nederland.

 

Zijn de parfums van de FM Group nep?

De parfums zijn beslist niet nep. Het betreft een eigen parfumlijn/merk, waarvan de concentraten bij DROM in München ingekocht worden. Deze fabriek levert deze concentraten ook aan de bekendere merken.  De parfums welke FM Group van deze concentraten maakt, zijn met een minimum van 20% parfumconcentraat hoger in kwaliteit dan de ´grote´ merken.  De geuren blijven door de hogere concentratie langer zitten.

 

Zijn de parfums exact hetzelfde als de bekende merken?

De parfums worden van dezelfde geurconcentraten gemaakt en bevatten dezelfde geurnoten. Maar doordat de concentraten in eigen fabrieken tot een parfum worden gemaakt, kan er altijd iets verschil in zitten. Sowieso is de concentratie verschillend. De parfums van de FM Group zijn bijna allemaal parfums i.p.v  eau de parfums.

 

Waar kan ik de producten van de FM Group kopen?

Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van personeel, winkelpanden en reclamecampagnes, kunnen de producten uitsluitend via distributeurs besteld worden.

 

Kan ik rechtstreeks de producten bestellen en af laten leveren?

Door lid te worden van de FM Group kun je rechtstreeks de producten met een korting van 30% bestellen in de webshop. Je kunt de producten zowel naar jezelf laten sturen of rechtstreeks naar de klant.

 

Welke verplichtingen zitten er aan het lidmaatschap?

Er zijn geen verplichtingen. Je mag met je lidmaatschap doen wat je wilt. Je mag producten bestellen voor eigen gebruik, maar je mag ook producten gaan verkopen. Het blijft echter helemaal aan je zelf of je dit wilt. Er geldt geen afname verplichting.  Bestel je een jaar lang niets, dan verloopt de inschrijving automatisch. Hier hoef je dus niets voor te doen.

 

Moet ik geld inleggen om te starten als distributeur?

Het lidmaatschap is helemaal gratis.

 

Als ik niet van verkopen houd, kan ik dan toch een inkomen opbouwen?

Ja, dat kan zeker. Kijk bij ‘distributeur FM Group’ voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier.

 

Ik kan niet meer inloggen in mijn FM Group / Webshop account (FM Group login)

Indien je al eerder aangemeld bent geweest kan het gebeuren dat het inloggen op de FM Group (webshop) site niet meer lukt. Dit doet zich voor als je een jaar lang niets besteld hebt. Je inschrijving is dan helaas verlopen. Via de link Aanmelden FM Group kun jij je opnieuw aanmelden. EigenParfumerie zorgt ervoor dat je weer ingeschreven wordt, zonder dat jij opnieuw een starterset hoeft aan te schaffen. Het is wel belangrijk dat je erbij vermeld dat het om een herinschrijving gaat! (nb, je krijgt nieuwe inlogcodes toegestuurd, waardoor je niet meer onder jouw oude sponsor valt. Wil je dit niet, neem dan contact met je sponsor op om de inschrijving te activeren)

 


Heb ik een Kamer van Koophandel nummer nodig?

Nee, dat hoeft niet als je alleen besteld voor je omgeving. ga je heel veel verkopen en je komt boven de toegestane bijverdiensten uit, dan is het verstandig om 1/3 van de commissiekosten opzij te zetten.

 

Kan ik zelf mijn inschrijving verzorgen?

Nee, dat kan niet. Je kunt alleen ingeschreven worden door een al geregistreerde distributeur. Heb je interesse, dan kan EigenParfumerie jouw inschrijving verzorgen. Meld je daarvoor aan via de link FM Group distributeur of via het aanmeldformulier.

Voor meer informatie over de FM Group Nederland  ga je naar de site van de Fm Group

 

Ik woon in het buitenland en wil graag FM Distributeur worden

Woon je niet in Nederland, maar wil je wel graag FM distributeur worden? Dat kan in de meeste gevallen! FM is actief in meer dan 150 landen. EigenParfumerie heeft ervaring met inschrijvingen in het buitenland, dus vraag naar de mogelijkheden.

Personen woonachtig in België kunnen hun gegevens achterlaten op het aanmeldformulier van Eigenparfumerie. Nieuwe distributeurs worden onder bestaande distributeurs in België geplaatst.

 

 

FM Group distributeur

 

4 Comments
 • van den berghe gregory
  juli 18, 2022

  1) heb je een kvk/btw nummer nodig als fm distributeur ?

  2) ik zou graag in de toekomst een eigen webshop willen starten als zelfstandige in bijberoep onder een eigen naam zonder voorraad is er een mogelijkheid om dit te koppelen met fm zodat ik de producten op mijn webshop importeer en klanten een bestelling op mijn shop plaatsen en dit automatisch of zelf doorplaats naar fm ?

  alvast bedankt voor uw reactie

 • Patrick v Haarlem
  november 4, 2020

  ik ben al sponsor,maar heb nog geen webshop/site !
  kan ik dat via jou regelen?
  graag wat info

  mvg
  Patrick

 • astrid Otter
  april 26, 2016

  ik kan niet meer inloggen op mijn account, wat nu te doen om toch te kunnen inloggen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.