FM Parfum verkopen

FM Parfum verkopen

Misschien heb je al eens een parfum of ander product van de FM Group gebruikt en ben je enthousiast geworden. Misschien heb je alleen nog maar van de naam gehoord en ben je benieuwd wat het nu precies inhoudt. In dit artikel krijg je meer informatie over het starten met FM Parfum verkopen en wat dit voor jou financieel kan betekenen.

De Aanmelding

Jij wilt graag FM parfum gaan verkopen. Het eerste wat je daarvoor moet doen is jezelf aanmelden bij een FM distributeur. Mogelijk heb je zelf een persoon op het oog en anders kun jij jezelf aanmelden via de aanmeldpagina. Je wordt daarna, als alle gegevens ingevuld zijn, ingeschreven en ontvangt de inlogcodes via de mail. Je kunt daarna gelijk al beginnen met producten bestellen in de web shop.

Eigen gebruik

Bij de FM Group heb je veel mogelijkheden, dit artikel richt zich met name op de verkoop en de verdiensten. Maar toch is het goed om te benoemen dat je hierin geen enkele verplichtingen hebt! Verkopen mag, maar hoeft niet. Je kunt de producten ook alleen voor jezelf bestellen en hierdoor profiteren van het inkoopvoordeel. Indien je een jaar lang niets bestelt, vervalt jouw lidmaatschap automatisch.

FM Parfum verkopen

Wie wil er nu niet besparen en tegelijkertijd een bijverdienste opbouwen? Jouw winstmarge bedraagt per flesje ongeveer 30%.  Een hele leuke bijverdienste dus. De bestellingen doe je in een overzichtelijke web shop, waarna de producten binnen ongeveer 2 werkdagen bezorgd worden. Bij de bestelling kun je aangeven of deze naar jou verstuurd wordt of rechtstreeks naar de klant.

Commissie

Over elk product welke je besteld krijg je punten. Een Pure parfum van 50ml staat bijvoorbeeld gelijk aan bijvoorbeeld 44 punten. Deze punten worden automatisch op je account te gezet. Aan het einde van elke maand heb je, bij een minimum van 300 punten, recht op een commissie. Je kunt het vergelijken met zegeltjes sparen bij de boodschappen, maar in dit geval krijg je er geld voor terug in plaats van cadeaus. Naast de directe verkoop nog een leuk extraatje dus!

Extra inkomsten door andere mensen ook het inkoopvoordeel te gunnen

Het werkt zo. Wanneer je mensen gaat aanbrengen als distributeur van de FM Group, zullen deze mensen net als jou een startermap ontvangen en producten gaan bestellen. Deze personen profiteren per direct van het inkoopvoordeel. Van alle bestellingen die in jouw groep geplaatst worden, ontvang jij groepspunten. Hier krijg je elke maand een percentage van uitgekeerd. Belangrijk om te weten is dat inzet word beloond. Het is dus niet zo dat diegene die jou ingeschreven heeft per definitie meevaart op jouw succes en er zelf niets voor hoeft te doen. Zo werkt het zeker niet! Om een groot netwerk op te bouwen, hoef je natuurlijk niet zelf alle mensen in te schrijven. Door mensen in je team te leren hetzelfde te doen, gaat je team sneller uitbreiden.

Verdiensten

Hieronder zie je een deel van het beloningssysteem. Het houdt natuurlijk niet op bij € 1575 ! Stel je voor dat je samen met jouw team 60.000 punten hebt bereikt, dan is de te verdelen bonus al snel € 3150 ! De beloning waar je recht op hebt, wordt aan het einde van de maand berekend. Deze tabel is berekend zonder de winst die jij krijgt door het verkopen. Die inkomsten komen er dus nog bij!

Positie Punten totale groep Groepsbonus
3% 300 € 2,25
6% 1.200 € 18,-
9% 3.600 € 81,-
12% 7.200 € 216,-
15% 12.000 € 450,-
18% 20.400 € 918,-
21% 30.000 €1.575,-

Dit alles is mogelijk naast jouw huidige baan en/of studie en geheel in te delen in je vrije tijd. Iedereen kan dit bereiken. Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Er is wel inzet voor nodig (wel zo eerlijk) om succesvol te worden. Ben je actief, dan zul jij jouw inkomsten zien stijgen.

Op de FM Group distributeur pagina vind je meer informatie of meld je direct vrijblijvend aan. EigenParfumerie helpt jou graag verder!

Comments are closed.