de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Webshop met Dropshipping (en nog gratis ook)


Webshop Starten Met Dropshipping

Voor velen is het een droom: een eigen webwinkel beginnen. De voordelen van thuis werken, de flexibele werktijden, eigen baas zijn en ondertussen een goede boterham verdienen, wie wil dat niet? Hoe gemakkelijk is het om een webshop te starten met behulp van dropshipping?

Jouw droom om een webshop te beginnen moet namelijk nog wel een paar stappen ondergaan, voordat deze realiteit is geworden. Welk product wil je gaan verkopen en met welke betrouwbare leverancier ga je vervolgens in zee? Daarnaast is het aanschaffen van een goede webshop uiteraard onmisbaar.

Een andere belangrijke vraag is of je met voorraden gaat werken, wat betekent vooraf al honderden euro’s aan investering. Heb je daar de financiële ruimte wel voor en niet onbelangrijk; raak je deze voorraden ook weer kwijt? Een goed alternatief is dropshipping.

Dropshipping houdt in dat de bestellingen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden, waardoor je als verkoper geen bestellingen hoeft te verpakken en te verzenden. Klinkt ideaal, maar veel dropshipping leveranciers werken alleen met de grotere bedrijven. Hierdoor is het lastig om als (beginnende) particulier een geschikt dropshipping bedrijf te vinden.


Waarom Een Webshop Via EigenParfumerie

Maar gelukkig is er een mogelijkheid om heel gemakkelijk en gratis zelf jouw webshop starten met de mogelijkheid van dropshipping. Door je aan te melden via EigenParfumerie, wordt al het werk je uit de handen genomen. EigenParfumerie werkt nauw samen met FM World Benelux, de groothandel van kwalitatieve parfums, cosmetica en huishoudelijk producten.

Nadat EigenParfumerie jou heeft aangemeld bij FM World, ontvang je direct daarna de inlogcodes, waarmee je rechtstreeks vanuit het magazijn producten kunt bestellen. Deze producten bestel je met inkoopkorting, waardoor je ongeveer 30% winstmarge ontvangt.
je kunt kiezen om bestellingen te bundelen, maar ook rechtstreeks bij de klant laten bezorgen.

Maar dat is niet alles! Je ontvangt ook een persoonlijke webshoplink. Deze link is aan jouw account gekoppeld. Via deze link kunnen klanten de producten uit de webshop bestellen. De bestelling en verzending wordt vervolgens volledig door FM verwerkt en verzonden. De winst van de verkoop wordt rechtstreeks op jouw FM account geplaatst. En daarbij wordt de webshop ook nog eens automatisch up to date gehouden, hoe gemakkelijk wil je het hebben!

Het enigste wat jij hoeft te doen, maar uitermate belangrijk, is enthousiast worden over de producten en deze promoten in jouw omgeving. Heb je geen affiniteit met parfum en of make up, zoek dan verder! Een goedlopende webwinkel werkt alleen als je volledig achter het product staat welke je vermarkt.


Begeleiding

FM werkt alleen met sponsors, met als reden dat hierdoor betere begeleiding mogelijk is. Het is dus niet mogelijk om je rechtstreeks bij FM aan te melden. Elke distributeur wordt geplaatst onder een zogenoemde sponsor.

Kijk daarom goed, bij wie jij je aanmeldt. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel jouw succes! Veel sponsors bieden geen/of nauwelijks verdere begeleiding en daardoor word je in het diepe gegooid. Na aanmelding is het helaas niet mogelijk om van sponsor te veranderen.

EigenParfumerie vindt goede begeleiding erg belangrijk, daarom blijft EigenParfumerie jouw aanspreekpunt. Ook ontvang je een FM Startergids, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan. Deze Startergids is speciaal gemaakt voor leden van EigenParfumerie.


De Voordelen Op Een Rij

 • Je kunt geheel gratis een webshop beginnen
 • Kwalitatieve producten tegen zeer concurrerende prijzen (70% goedkoper dan in de fysieke winkel)
 • Er gelden geen afnameverplichtingen, en je hebt geen voorraden nodig
 • Levering op bestelling
 • Dropshipping (ook voor 1 enkel product)
 • Uitgebreide productcatalogus, ook digitaal
 • Begeleiding (inclusief Startergids) van EigenParfumerie
 • Actieve besloten Facebookgroep voor teamleden van EigenParfumerie
 • Laagdrempelig, met naast de webshop/verkoop ook andere verdienmogelijkheden


Hoe Kan Ik Starten?

Starten is heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in en begin! Alle informatie welke je nodig hebt ontvang je gelijk an aanmelding. Leer vervolgens zelf de producten kennen, zodat je weet wat je verkoopt. Raak enthousiast en promoot de producten. That’s all!

Aanmelden

1 Comment
 • Laurent Carré
  april 28, 2022

  Hoi ik heb al een kvk maar nog geen webshop wil graag cosmetica verkopen kan ik FM gebruiken dan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.