de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Wat kost parfum ECHT

 

Wat kost parfum echt

Voor een flesje parfum in de parfumerie betaal je al gauw €50,-. Als je gelukt hebt, koop je voor dit bedrag een eau de parfum, maar in veel gevallen heb je ‘slechts’ een eau de toilette in de handen. Waarom is parfum zo duur en wat kost parfum nu echt? Lees verder en laat je (on)aangenaam verrassen!

 

Parfum als luxe product

Parfum is een luxe product en elk huishouden heeft wel 1 of meerdere parfums in huis. Het geeft je een zelfverzekerd gevoel om lekker te ruiken. Maar parfum is zoveel meer dan alleen een geurtje. Het geeft je een bepaalde identiteit of dat is in ieder geval wat de parfumindustrie ons doet geloven. Er gaat ontzettend veel geld om in deze branche. Iedereen kent wel de reclamecampagnes met bekende sterren die miljoenen hiermee verdienen. De consument wil ook graag betalen voor luxe. Juist als je er veel voor betaalt, geeft dat het extra luxe-gevoel. Een mens zit nu eenmaal vreemd in elkaar zo af en toe. Want waar betalen we eigenlijk voor? Moet parfum echt zo duur zijn? Zijn goedkope parfums altijd minder goed?

 

Wat parfum echt kost

Het televisieprogramma ‘de Rekenkamer’ van de KRO  heeft onderzocht wat de inhoud van een flesje parfum nu daadwerkelijk kost. De uitkomst zal jou vast verbazen.  Want wist jij dat de inhoud van  bijvoorbeeld het parfum Chanel  nr5 maar €2,13 aan vloeistof bevat? Reken daarbij nog de kosten voor het flesje en je komt op een totaalbedrag van  € 7,13 uit. Als consument betaal je hier echter € 90,- voor. Waar gaat de rest dan naar toe, zul jij je nu afvragen.  Het allergrootste deel  van het geld wat jij betaalt gaat naar de reclamecampagnes. Daarnaast zijn er verschillende tussenschakels die geld moeten verdienen ( de winkels bijvoorbeeld) en natuurlijk houdt het merk zelf ook nog een winstmarge over. Onderaan dit artikel, kun je de verkorte en volledige uitzending van de Rekenkamer bekijken. Er valt dus veel te besparen op parfum.

 

Besparen op parfum

Er zijn ook merken die het anders aanpakken. Zij brengen de producten op de markt via de methode van mond tot mond reclame. Het is aangetoond dat deze vorm van reclame vele malen beter werkt dan andere reclamevormen. Objectieve positieve berichten die jij van bijvoorbeeld bekenden hoort, hebben veel meer effect dan een advertentie in de krant of een commercial op televisie. Deze vorm van gratis marketing maakt het mogelijk om de producten goedkoop in de markt te zetten, terwijl de kwaliteit van de producten veelal van hoge kwaliteit zijn. Goedkope parfums voor een hoge kwaliteit dus.

 

Wil je weten hoe je fors op parfum kunt besparen? Lees dan eens het artikel over fm group distributeur eens door.

 

De rekenkamer “wat kost parfum”   2 min 53 sec

Kijk voor de volledige uitzending   25 min 23 sec deze link

1 Comment
  • Jenet vd Veen
    november 15, 2015

    Ik heb via Romynke de parfummap gekocht en heb daar het afgelopen jaar geen spijt van gehad. Ik koop regelmatig een parfum en deze geuren zijn heerlijk. Omdat ze veel goedkoper zijn dan de merkparfums, verwen ik mezelf iets vaker met een lekker geurtje. De kwaliteit van de parfums doet niet onder voor de parfums van bekende merken.

    Romynke is werkelijk een fantastische distribiteur: ze weet veel over de parfums en over de FMgroep, staat altijd voor je klaar, is vriendelijk en denkt met je mee. Bedankt, Romynke.
    De FMgroep verplicht je tot niets, maar biedt veel. Ik zou zeggen, niet langer twijfelen maar gewoon de hele map kopen via Romynke.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.