de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Uitleg Netwerkmarketing en FM World

Netwerkmarketing

Netwerkmarketing is een bedrijfsmodel waarbij producten en diensten in de markt worden gezet via een netwerk van distributeurs, meestal zelfstandige ondernemers. Fabrikanten krijgen zo een veel eenvoudiger en effectiever distributiekanaal zonder dure panden en onnodig veel personeel. Uit de besparingen op het weglaten van winkels en reclame wordt het netwerk van distributeurs betaald, die gezamenlijk zorgen voor omzet. Omzet ontstaat door het aanbevelen van de producten aan anderen, eventueel directe verkoop en door mensen die zelf inkopen tegen groothandelprijzen. Maar vooral door eigen gebruik. Het netwerk bestaat dus niet uit verkopers maar uit consumenten.

Het verschil tussen Netwerkmarketing en een Piramidespel

Netwerkmarketing wordt nog wel eens vergeleken met in Nederland verboden piramidespelen. Wat betreft structuur vertoont netwerkmarketing gelijkenis met een piramidespel. Alleen, het verdienmodel van netwerkmarketing is wezenlijk anders dan het verdienmodel bij piramidespelen. Bij een piramidespel worden geen goederen verhandeld, maar geld! Het doel bij piramidespelen is om snel veel geld te verdienen ten koste van nieuwe mensen in de organisatie. Bij piramidespelen verdient hierdoor alleen de top het geld. Bij netwerkmarketing gaat het er om producten en diensten bij eindgebruikers te krijgen. De commissies en bonussen die ondernemers in het netwerk daarbij ontvangen, gelden als eerlijke beloning voor hun inspanningen. Een distributeur kan dus gemakkelijk meer verdienen dan diegene die boven hem of haar staat ingeschreven. Verdiensten zijn dus naar inspanning en niet naar de plek of hoogte in het netwerk.

Wat mag je verwachten van Netwerkmarketing

Netwerkmarketing vraagt van jou om andere mensen te helpen. Oprecht te helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren en hun dromen waar te maken. Als je je ervoor openstelt en de moeite neemt om het systeem te begrijpen, zul je ontdekken dat het in feite een heel fascinerende business is. Een niet meer te stoppen trend met ongekende kansen en mogelijkheden. Bij Netwerkmarketing kom je pas verder als je andere mensen helpt om verder te komen. Een eerlijker en rechtvaardiger beloningsysteem bestaat er niet!
Hoeveel geld kun je verdienen bij FM World

Iedereen heeft in principe gelijke kansen om hoge inkomens te bereiken. Wat je precies verdient, hangt voor een groot gedeelte af van je ambities, doelen en acties. Verder is het afhankelijk van het team dat je hebt opgebouwd en de hoeveelheid tijd die je kunt besteden. In de regel geldt, hoe meer omzet, hoe hoger de verdiensten. Door een beloning te ontvangen voor zowel je eigen prestaties als die van anderen binnen je organisatie, creëer je extra inkomsten en optimaliseer je je winstmogelijkheden.

Een rekenvoorbeeld;

Je verkoopt per maand zelf 100 FM parfums aan je klanten. Je maakt een directe winst van 100 x € 4,40 = € 440,- Daarnaast ontvang je over deze verkopen ook nog eens een bonus: 100 x 32,30 punten = 3230 punten = € 48,45. Totaal bedraagt jouw verdienste over deze maand € 440,- + € 48,45 = € 488,45.

Niet gek!!

Maar stel je eens voor dat je in een bepaald tijdsbestek 100 FM-leden/kortingsklanten hebt ingeschreven. Ga er nu eens van uit dat deze mensen (theoretisch) 300 punten in een maand bestellen (eigen gebruik, verkoop en bijvoorbeeld weggeven als cadeautje). Jouw puntentotaal is in die maand dan 100 x 300 = 30.000 punten! Oftewel: je bent 21% geworden en bij die 21% behoort een groepsbonus van €1.575,- . Eerlijk is eerlijk: die 100 leden die elk 300 punten hebben besteld hebben ook recht op hun bonus: in dit geval 100 x €2,25 is totaal €225,- . Dit bedrag gaat van jouw bedrag af zodat je in dit voorbeeld overhoudt: €1.575 – €225,- = € 1350!!

Dit is €850 meer dan je overhoudt bij de verkoop van 100 flesjes. En hier houdt het natuurlijk niet mee op, er zit geen plafond aan de mogelijke verdiensten. Bepaal zelf wat je wilt en doe wat je leuk vindt! Een combinatie van bovenstaande is natuurlijk ook goed mogelijk.
Hoe reëel is dit voorbeeld

In de praktijk is dit natuurlijk een theoretisch verhaal. Omzetten verschillen per maand. Niet iedereen doet iedere maand even veel. Niet iedereen werkt fulltime in zijn of haar netwerkmarketing onderneming. Niet iedereen heeft een even uitgebreid netwerk. Niet iedereen kwalificeert zich elke maand voor de bonussen. En niet iedereen vindt iedere maand een nieuwe enthousiaste ondernemer die dezelfde ambitie heeft als jij. Maar stel je eens voor wat er mogelijk is als alle zelfstandige ondernemers in jouw organisatie al hun capaciteiten en netwerk beschikbaar stellen. Dan begrijp je waarom deze ondernemingsvorm franchising inmiddels heeft ingehaald.

Realiseer je dat je niet zélf alle ondernemers hoeft te vinden en op te leiden. In dit voorbeeld heb je er zelf slechts 5 gevonden! De kracht van netwerkmarketing zit in het hefboomeffect en de juiste duplicatie van een al bewezen formule. Als je je kunt voorstellen, dat je zelf in één jaar 5 goede ondernemers kunt vinden en opleiden, dan kunnen deze 5 gemotiveerde ondernemers dat toch ook?
Hoeveel tijd kost dit mij en wat zijn de verplichtingen?

Je kunt flexibel werken, fulltime of parttime. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt investeren en welke acties je kunt doen. Hierdoor kun je dit werk gemakkelijk combineren met je huidige zakelijke activiteiten, baan en liefhebberijen. Waardoor je van je hobby echt je werk kunt maken.

Lidmaatschap bied je een grote mate van vrijheid en ruimte. Je kunt vanaf het begin je eigen ideeën en creativiteit hier goed in kwijt. En zo hoort het ook. Je runt immers jouw eigen bedrijf met eigen verantwoordelijkheid. In tegenstelling tot andere MLM bedrijven zijn er bijvoorbeeld geen beperkingen in grootte van je organisatie. Zodat je onbeperkt distributeurs kunt sponsoren. Ook ben je, zoals vaak bij andere MLM bedrijven, NIET verplicht maandelijks een bepaalde hoeveelheid producten af te nemen. Alleen lid worden voor eigen gebruik is natuurlijk ook een optie. Bij een jaar inactiviteit verloopt de inschrijving automatisch. Hiervoor hoef je dus geen actie te ondernemen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.