Over mij

Mijn naam is Romynke van Oort, getrouwd met de Corné en samen zijn we de trotse ouders van een zoon en dochter. Met veel plezier werk ik al sinds 2002 parttime als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis op een chirurgische afdeling. Met geur kom ik dus dagelijks in aanraking, al is dat in het ziekenhuis vaak de minder aangename kant! Misschien dat daaruit ook de passie voor lekkere geurtjes is ontstaan. Een fijne tegenhanger!

Ik was dan ook gelijk enthousiast toen mijn buurvrouw mij in 2011 de parfummap van FM liet zien. 150 Parfums in de vorm van staaltjes in een mooie lederen map. Op deze manier kon ik op mijn gemak een lekker parfum uitkiezen voor zowel mijzelf als voor mijn man! Maar daar bleef het uiteraard niet bij!
Mijn missie is om iedereen de voordelen van FM parfum te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat kwalitatieve parfum niet duur is, maar duur wordt gemaakt door bijvoorbeeld de marketingmethodes. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om extra inkomen te genereren, waarbij diegene zelf bepaalt OF, WANNEER en HOEVEEL tijd je eraan wilt besteden.  Mijn overtuiging is dat motivatie uit jezelf komt, verplichtingen zijn er immers al genoeg!

Op mijn blog vind je dus allerlei parfum gerelateerde artikelen en alle uitleg omtrent het starten met besparen en verdienen.
Neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt.
Veel plezier op mijn blog toegewenst!

 

6 Comments
 • Romeo Kamperveen
  oktober 30, 2019

  Beste Romynke van Oort,

  Ik heb interesse voor een webshop met dropshipping.

  Het probleem is dat ik mij niet meer via jou kan inschrijven omdat ik al via een andere collega van jou ben aangemeld bij FM.

  Is er een mogelijkheid dat ik toch een webshop met dropshipping zou kunnen opstarten?
  Moet het via jou collega gaan?

  Ik hoor het graag van jou.

  Met vriendelijke groet,
  Romeo Kamperveen.

  • Eigen Parfumerie
   november 2, 2019

   Beste Romeo Kamperveen.
   Dank je wel voor je bericht. Het is inderdaad het beste om contact hierover op te nemen met diegene die jou heeft ingeschreven. Ook kun je een mailtje sturen naar de klantenservice van FM voor het opvragen van jouw persoonlijke webshoplink. Succes!
   Hartelijke groet Romynke

 • gerda lantinga
  mei 17, 2018

  ik heb een vraag , op mijn facebook pagina ben ik ook begonnen met fotos van de producten te zetten .Maar nu lees ik dat het de bedoeling is dat klanten rechtstreeks uit je web site kunnen bestellen . Maar ze moeten zich toch eerst dan aanmelden om te bestellen ?

 • riek muijen
  november 25, 2017

  Ik heb er nu al zin in om hiermee te gaan beginnen 🙂

 • Jenet vd Veen
  november 8, 2014

  Wat een leuke en interessante site. Ik ben benieuwd wat je volgende week weer gaat schrijven. Met de eigen parfumerie ben ik inmiddels al begonnen en ik kan het iedereen (die van geurtjes houdt) aanraden.

  • Eigen Parfumerie
   november 8, 2014

   Fijn dat het je goed bevalt Jenet. Komende woensdag kun je weer een nieuw artikel verwachten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.