de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Hoe het begon met een kopje koffie

 

Hoe het begon

Af en toe krijg ik de vraag waarom ik met EigenParfumerie ben gestart. Daarom neem ik jullie vandaag graag mee naar hoe het begon.. Het is alweer 3 jaar geleden toen ik bij een buurvrouw een kopje koffie ging drinken en zij een prachtige lederen map op de tafel legde. Volgens haar zat er iets in wat mij wel zou interesseren. De map ging open en daar kwamen 150 ampulletjes met parfum tevoorschijn. Mijn nieuwsgierigheid werd meteen gewekt. Deze parfums vroegen er natuurlijk naar,  geopend te worden. De ene na de andere geur werd geprobeerd en daar begon mijn enthousiasme. De kwaliteit was verrassend goed. Ik verwachtte eigenlijk dat de geurtjes snel vervlogen zouden zijn, maar niets was minder waar. De parfums bleken 20% geurconcentraat te bevatten en dat was merkbaar. Ze bleven lekker lang hangen. FM parfum gaan verkopen, was dat misschien iets voor mij?

 

Parfum map

Dezelfde parfummap heb ik aangeschaft, waarna het enthousiasme alleen maar groeide. Terwijl ik normaal gesproken €80,- voor een parfum betaalde, kon ik er nu 6 uitkiezen voor dezelfde prijs terwijl de kwaliteit zeker even goed was. Van het één volgde het ander. Doordat ik steeds enthousiaster werd over de parfums, wilde ik deze ontdekking graag met anderen delen. Het enthousiasme bleek niet alleen voor mij, want al snel volgden de eerste bestellingen en mensen die zelf graag een parfummap wilden ontvangen.

 

Parfum blog

Tijdens een warme nazomerse dag in september ontstond het idee om een parfum blog te starten. Een beetje spannend, want ik had hier totaal geen ervaring mee. Laat staan met het bouwen van een website! Toch liet het idee mij niet meer los. Op internet waren veel sites te vinden met parfum reviews, maar weinig leuke sites met parfum gerelateerde informatie. Stapje voor stapje werd EigenParfumerie meer en meer werkelijkheid. Met als resultaat een site waarbij ik geregeld een nieuw artikel over een parfum gerelateerde onderwerp met jullie deel.

 

FM Group

Ook wil ik jullie graag de mogelijkheden laten zien van je eigen parfumerie d.m.v de parfummap van de FM Group. Want wie weet…misschien is FM parfum verkopen ook wel iets voor jou!

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.