de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

FM parfum nep

 

Is FM Parfum Nep?

Zijn parfums van de FM Group nep? Sinds dat de FM Group in 2007 op de markt is gekomen (in Nederland), heeft deze een enorme groei doorgemaakt. Net zoals elk nieuw merk is het van belang om je te onderscheiden van de rest. De producten moeten zich eerst gaan bewijzen alvorens het een succes kan worden. Het succes is gekomen, maar  af en toe krijg ik de vraag of de parfums wel echt zijn. Begrijpelijk, want voor de prijs die de consument voor deze parfums betaalt,  is de vergelijking met de  goedkope marktgeurtjes snel getrokken. Ten onrechte, want in deze marktparfums zit  meer alcohol dan geurstoffen, om van de schadelijke toevoegingen nog maar te zwijgen. Daarom wil ik jullie graag meer uitleg geven over de parfums van de FM Group en de vraag beantwoorden of FM parfum nep is.

 

Geurconcentraat

In tegenstelling tot wat veel mensen denken fabriceert een merk niet zelf een parfum. Zij geven wel instructies door aan de fabriek welke geur zij op de markt willen brengen. De neuzen (parfumeurs) van de fabrikant gaan vervolgens aan de slag. Het desbetreffende merk koopt het geurconcentraat op en maakt hier het uiteindelijke parfum van. Belangrijk om te weten is dat op het geurconcentraat geen patent ligt. Het patent ligt namelijk op de merknaam en het ontwerp van het flesje. Ieder merk kan dus dezelfde geurconcentraten opkopen.

 

FM Group Parfum

De FM Group koopt deze concentraten in bij dezelfde fabrikant. Maakt het deze parfums dan exact gelijk aan de merkparfums? Nee dat is niet het geval. Hoewel het verschil in de praktijk minimaal zal zijn, zijn de parfums niet identiek. Dit komt doordat alleen het geurconcentraat gekocht wordt en de verdere afwerking in de eigen fabriek plaatsvindt. Hier kan natuurlijk altijd iets verschil in zitten.

 

Eigen Parfumlijn

Is dit erg? Nee, zeker niet! De FM parfums betreffen een geheel eigen parfumlijn en willen om die reden ook niet vergeleken worden als identiek aan de merkgeuren. Zonder geldverslindende marketingprogramma’s en dure sterren is de FM Group in 10 jaar tijd al in 60 landen actief en heeft het zich wat mij betreft al ruimschoots bewezen.
 

Is Parfum Duur

Parfum geeft een bepaald luxe gevoel en daar hangt een prijskaartje aan. Parfum ‘moet’ duur zijn. Of de vloeistof zelf ook zo duur is, dat heeft de Rekenkamer onderzocht. Dit televisieprogramma heeft uitgerekend wat de inhoud van het parfum Chanel 5 kost. Ook wordt goed uitgelegd hoe een parfum tot stand komt. Kijk hier de verkorte of de volledige uitzending. Pas op; na het zien van de uitzending koop je de volgende keer met een iets minder prettig gevoel dit parfum.   In het artikel  Wat kost parfum heb ik hier ook al eens over geschreven.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de FM Group.  Kijk eens bij FM Group distributeur voor meer informatie.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.