de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

FM Parfum Distributeur worden; niets voor mij!

 

FM Parfum distributeur worden, nee dat was niets voor mij!

FM Parfum distributeur worden, nee niets voor mij! Zelf heb ik bij het woord distributeur altijd een nare bijsmaak gehad. Andere mensen gaan overtuigen van producten en hen tot een aankoop doen overhalen. Nee, niets voor mij. Ook het spookbeeld van met een tas vol spullen mijn omgeving te gaan achtervolgen, totdat ze van pure ellende maar iets gaan kopen brandde op mijn netvlies. Verplicht homeparty’s geven of verplicht een hoeveelheid producten afnemen? Mij niet gezien! Toen mijn buurvrouw mij vertelde dat ze fm group distributeur bij FM World Nederland was geworden dacht ik dan ook gelijk ‘nee, dat is niets voor mij!’

 

Of toch wel?

Hoe is het mogelijk dat ik in 2011 toch FM Parfum Distributeur geworden ben en het nu nog steeds met veel plezier doe? Dit is te danken aan het feit dat de FM Group heel anders werkt! Wat bleek? Ik hoefde geen verplichte producten af te nemen, ik hoefde geen mensen in schrijven, ik hoefde geen verplichte homeparty’s te geven. Ik mocht zelf gewoon enthousiast zijn over de producten en deze met plezier gebruiken.

 

Het vervolg

De rest ging eigenlijk vanzelf. Door de producten zelf te gebruiken, raakte ik erg enthousiast en door mijn enthousiasme raakten andere ook enthousiast! Van actief verkopen was in het begin  nauwelijks sprake. Enthousiast zijn over producten welke mij goed bevallen gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Maar bovenal ook anderen het inkoopvoordeel gunnen. Elkaar helpen.  Dat is wat mij enorm aanspreekt bij de FM Group. Vanuit dat enthousiasme volgt de rest vanzelf!

 

Iets voor jou?

Ben jij net als mij op zoek naar iets voor jezelf en wil je dit in je eigen tempo en naar wens uitbreiden? Zonder grote investeringen of risico’s, maar wel met vele mogelijkheden? Dan kan ik jou de FM World Nederland van harte aanbevelen. Geen opgelegde verplichtingen van bovenaf, maar groei door je eigen enthousiasme. Dat werkt! In het artikel FM Group distributeur vind je alle informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Durf jij een nieuwe uitdaging aan?

1 Comment
  • Annette
    mei 22, 2015

    Hier wordt ik enthousiast van. Heel goed verhaal, heel goed verwoord!! Zo is het.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.