de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

FM Group Nederland

 

FM Group Nederland

 

Wil jij meer weten over het aanmelden bij FM group Nederland? Kijk dan voor meer informatie en voor een unieke aanbiedingsactie op de FM Group distributeur pagina.

 

FM Group Nederland is onderdeel van  FM World. Het is een bedrijf in de FMCG (fast moving consumer goods) welke actief is in relatiemarketing. De missie van FM Group Nederland is om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, waarbij de producten rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden. Op deze manier kunnen veel kosten bespaard blijven, waardoor kwalitatieve producten voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeschaft kunnen worden. Daarnaast wordt de winst van het bedrijf op een eerlijke manier verdeeld onder de gebruikers. De producten worden door middel van distributeurs op de markt gebracht, op deze manier zijn er geen onnodige tussenschakels.

 

 

Hoe het begon

De grondlegger van FM World is Arthur Trawinski. Hij zag dat de prijs van parfum vooral bestond uit marketingkosten, de naam en de ontwikkeling van dure flesjes. Arthur Trawinski lanceerde een parfumlijn in samenwerking met het bedrijf Perfand en Drom. Perfand maakt de parfums uit de geleverde parfumconcentraten van de Drom fabriek. Het bedrijf levert al jarenlang parfum aan verschillende afnemers. De geurconcentraten van de parfums worden ingekocht bij Drom uit Duitsland. Van deze leverancier komen 80% van alle (merk)parfums wereldwijd vandaan. Op de geurconcentraten rust geen patent (in tegenstelling tot de naam en het flesje) en zijn dus vrij verhandelbaar. Verschillende merken kopen deze geurconcentraten in, waaronder dus ook  FM Group Nederland.

 

FM group parfum distributeur

10 Jaar na de oprichting is de FM World in meer dan 60 landen actief en zijn er wereldwijd meer dan 600.000 FM World distributeurs (ook wel business partners genoemd). Het concept heeft zichzelf intussen goed bewezen en de groei is er nog lang niet uit. Het heeft de perfecte voorwaarden om zonder risico een eigen onderneming te starten met hoog kwalitatieve producten en veel mogelijkheden.  Kijk voor meer informatie over FM group Nederland bij FAQ FM Group  en  het artikel over FM Group distributeur  worden.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.