de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

FM Group Ervaringen

 

FM Group Ervaringen

Als je FM Group ervaringen intypt in een zoekmachine kom je veel topics van rond het jaar 2008 tegen. Op dat moment was de FM Group (tegenwoordig FM World Nederland) pas kort op de Nederlandse markt. Een nieuwe parfumproducent welke de concurrentie aangaat met de bestaande merken voor een veel lagere prijs, dat kan toch bijna niet goed zijn? Goedkope parfums doen ons vooral denken aan alcohol met een toegevoegd geurtje, waarvan de geuren snel vervliegen. Of aan de imitatie geurtjes van de markt.

 

Dure en goedkope parfums

Hoe komt het dat dure parfums snel als goed worden bestempeld en goedkope parfums als slecht? Deze gedachte is op zich erg logisch. De meeste goedkope parfums bevatten weinig geurstoffen en vooral ‘alcohol’. De geuren vervliegen om die reden snel. Maar wat weinig mensen weten, is dat parfum op zich helemaal niet duur is. Parfum wordt vooral duur gemaakt door de merknaam en prijzige reclamecampagnes. Ik besef mij dat het voor mij als FM Group distributeur makkelijk gezegd is, maar gelukkig heeft ook een onafhankelijk televisieprogramma dit aangetoond. In het artikel Wat kost parfum heb ik het linkje van het programma gevoegd, zodat je dit op je gemak eens na kunt kijken.

 

Marktgeur versus FM Parfum

In de praktijk merken mensen snel het verschil tussen een marktgeurtje en de parfum van de FM Group. Het overgrote deel van de FM geuren bevatten minimaal een eau de parfum concentratie (voor de heren) en een parfum concentratie (20%) voor de dames. En dat verschil merk je! Geen geuren welke snel vervliegen en geen geuren met schadelijke toevoegingen welke marktgeurtjes kunnen bevatten. Maar ook in de bekende parfumeriewinkels vind je nog parfums met toevoegingen van bijvoorbeeld nitrosaminen. Deze (schadelijke) stoffen worden toegepast in bijvoorbeeld een eau de toilette om de geur langer te laten ‘plakken’.

 

Mijn FM Group ervaringen deel ik daarom graag, zodat meer mensen een (h)eerlijke prijs voor kwalitatieve parfums kunnen betalen.

 

Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen of wil jij je aanmelden als fm group distributeur Neem dan een kijkje op mijn pagina over FM Group distributeur worden.

3 Comments
 • Vera
  januari 16, 2021

  Ik blijf met de originele echte geen fake want daar moet je mee oppassen online als je kennis hebt topmerken die ik online koop en Google tot ik de goedkoopste deal gevonden heb bv CD Diorissimo de parfum 100 ml betaal ik 70 euro in de winkel betaal je 180 euro dat is een verschil voor maar eventjes 110 euro 💶

 • Helena
  april 22, 2018

  Helena

  Ik vind het jammer dat er elke keer parfums niet leverbaar zijn of ineens een stuk duurder. Ik ken het merk al jaren maar de laatste tijd is de website onduidelijk je kunt niet op nummer zoeken en slechte informatie over het product of het wel of niet meer geleverd kan worden .

  Jammer ze verliezen een hoop klanten hierdoor

 • Veronique
  juni 4, 2016

  Dit is een top coach om het maar even zo te noemen. Ze steunt je in alles, en ze denkt echt mee met oplossingen wanneer deze nodig zijn. Ze stuurt je alle recente informatie toe. Je geld dus dubbel en dwars waard voor de aanschaf van de map.

  Ik beveel haar zeker aan aan anderen, ze deelt haar liefde voor parfum met eigenlijk heel de wereld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.