de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Etiquette van parfum

 

Etiquette

Etiquette betekent niet meer dan gewoonten die bepalen hoe je je beleefd en netjes moet gedragen. Het zijn de ongeschreven (beleefdheids)regels. Jij en ik maken  dagelijks gebruik van de etiquette. De één zal hier meer waarde aan hechten dan de ander. Over het algemeen maakt het toepassen van de ongeschreven regels het leven een stuk aangenamer, mits het op een normale manier toegepast wordt. Want personen die zich aan elke etiquetteregel houden, zijn minder prettig in de omgang. Andersom geldt natuurlijk ook. Wie zich aan geen enkele etiquette houdt, maakt waarschijnlijk weinig vrienden.

 

Etiquette van parfum

Ook het gebruik van parfum heeft zo haar ongeschreven regels. Ik heb 5 etiquetteregels van parfum voor je op een rij gezet.
Heb jij zelf nog een leuke aanvulling hierop, over hoe het wel of juist niet moet? Je reactie is welkom!

 

  • Gebruik parfum met mate; zodra jij de ruimte uit bent, mag jouw geur ook niet meer waarneembaar zijn.
  • Stem je parfum af op verschillende gelegenheden; draag bijvoorbeeld geen zwaar parfum tijdens het werk/zakelijke afspraken.
  • Parfum gebruiken op de verschillende tijdstip; ‘s avonds zijn zwaardere geuren prettiger dan ‘s ochtend vroeg. Draag overdag dus een lichter geurtje.
  • Gebruik parfum niet om onprettige geuren mee te verdoezelen. Hygiëne blijft natuurlijk het belangrijkst. Zonder douche of schone kleren is parfum als een geurstok in een varkenshok.
  • Draag geen meerdere parfums door elkaar. Je moet ontzettend veel verstand van de samenstelling van parfums hebben, wil dit goed gaan uitpakken.

 

Indien jij je aan deze regels houdt, kan er weinig mis gaan! Meer parfumtips lees je o.a in 10 Tips waar je parfum nog meer voor kunt gebruiken  en 5 Tips om parfum langer te ruiken

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.