de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Eigen bedrijfje starten, zo gemakkelijk kan het zijn!

Eigen bedrijfje starten

Al lang voordat ik FM Group distributeur werd, had ik de wens om een eigen bedrijfje te starten. Het ene na het andere idee borrelde op, maar telkens stuitte ik weer op 1 of meerdere bezwaren. De voorwaarden waar mijn onderneming aan zou moeten voldoen, stonden echter als een paal boven water. Ten eerste moest het iets zijn wat ik gemakkelijk vanuit huis op kon zetten, dus geen bedrijfsruimte of een verplichte voorraad. Daarnaast wilde ik graag zonder risico kunnen beginnen, zodat ik bij  ‘een mislukking’ niet een paar honderd euro’s had gespendeerd. Ook moest  ik mijn bedrijfje naast mijn vaste werk op kunnen zetten. En vooral geen verplichtingen, want die zijn er al genoeg in het leven. Mijn eigen enthousiasme moest voldoende zijn.

 

(H)eerlijk bedrijf

Het  starten van een eigen bedrijfje kwam echter niet goed van de grond. Het was namelijk best lastig om iets te vinden wat aan al mijn voorwaarden voldeed en waar ik enthousiast van word en nog belangrijker enthousiast van BLIJF. Maar dit veranderde toen ik met de FM Group in aanraking kwam. Na een poosje de producten zelf geprobeerd te hebben werd ik laaiend enthousiast (en ben dit nog steeds). Dit werd nog eens versterkt door het marketingplan. Geen bedrijf dat gouden bergen beloofd, maar wel een bedrijf waarbij je door je eigen doelen te stellen en uit te voeren een heel goed inkomen op kunt bouwen. En dat is wat ik zocht, een (h)eerlijk bedrijf waar iedereen in staat is zijn of haar doelen te bereiken, zonder verplichtingen van ‘bovenaf’.

 

FM Group

Bij de FM Group staat plezier op de eerste plaats. Zelf genieten van de producten is belangrijk. Maar anderen blij maken met goede producten en daarbij geld besparen en verdienen is  natuurlijk niet minder leuk. Bij de FM Group bepaal je zelf of je wilt verkopen of niet.

 

Dit is wat je nodig hebt om te starten

Misschien ben jij ook op zoek voor iets ‘erbij’ en overweeg je om FM Group distributeur te worden. Dit is alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen;

 

    • Een gezonde dosis enthousiasme
    • Een startersmap met alle parfumsamples voor de eenmalige investering van  €60,-. De startermap is optioneel, dus niet verplicht om aan te schaffen.

 

Dat is alles. Meer heb je niet nodig om je eigen bedrijfje te starten. Gemakkelijker kan het toch bijna niet zijn? Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op of neem een kijkje op de pagina over FM Group distributeur worden.

 

Kamer van Koophandel

Nu vraag jij je misschien af of je niet gelijk ingeschreven hoeft te worden bij de Kamer van Koophandel. Een terechte vraag. Het antwoord op deze vraag is nee. Om te starten heb je geen nummer van de KvK nodig. Je bestelt de parfummap en kunt producten uitproberen middels de webshop. Bouw je een inkomen op, dan moet je deze bijverdienste opgeven bij de belastingdienst. Bij een toegestane bijverdienste is aanmelding bij de Kamer van Koophandel niet nodig.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.