de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Dit zegt het parfumflesje over de geur van het parfum

 

Dit Zegt Het Parfumflesje Over De Geur Van Het Parfum

 

Bij het uitkiezen van een parfum, speelt naast de geur ook de uitstraling van het parfumflesje  een belangrijke rol. De parfumindustrie is zich hier natuurlijk ook van bewust en speelt hier handig op in. De parfumflesjes worden  met de grootste zorg ontworpen.  Het is een feit dat geuren bepaalde emoties oproepen, evenals de kleuren en vormen dit doen. Bij het ontwerp van het flesje wordt daarom zorgvuldig gekeken naar het karakter van het betreffende parfum. Vervolgens verwerkt de ontwerper dit vervolgens bij het ontwikkelen van de flacon. Hierbij moet je denken aan zowel de vorm als de kleur  van het parfumflesje. Het resultaat is een harmonieus  geheel van geur en vormgeving. Hieronder vind je de belangrijkste vormen en kleuren welke gebruikt worden met de daarbij behorende karaktereigenschappen.

 

 

GOUDGELE PARFUMFLESJES
goudgele parfum flacon
Sprankelende parfumflesjes, welke een warm en rijk gevoel oproepen.  Goud straalt luxe en comfort uit. Warme, zoete en oosterse geuren maken een goede match met deze flacons.

 

 

RONDE ROZE PARFUMFLESJES

 

roze parfum flacon

Ronde en speelse vormen ogen lieflijk en romantisch. De roze kleuren maken de romantiek helemaal compleet. Genuanceerde fijne geuren met bloemige composities passen hier goed bij.

 

 

DONKERE HOEKVORMIGE PARFUMFLESJES

zwarte parfum flacon

Een donkerder (bijvoorbeeld zwart,bruin of donkerblauw) parfumflesje vaak gecombineerd met een strak, hoekig design. Deze vormen en kleuren worden meestal gebruikt bij flacons van mannenparfums.
Deze type flesjes schitteren in hun eenvoud en dragen tegelijkertijd een klassieke, dure en elegante uitstraling.

 

 

GROENE OF FELBLAUWE PARFUMFLESJES

groene parfum flacon

Deze parfumflesjes hebben een opwekkend verfrissend karakter.

 

 

WITTE OF TRANSPARANTE PARFUMFLESJES

wit transparante parfum flacon

Witte of transparante parfumflesjes zijn subtiel, licht, zuiver en ogen klassiek. Deze flacons sieren vele verschillende geuren.

 

RODE PARFUMFLESJES

rode parfum flacon

Rode parfumflesjes staan garant voor vrouwelijkheid, passie en intensiteit. Warme en zwoele geuren passen hier uitstekend bij.

 


FUCHSIA OF PAARSE PARFUMFLESJES

paarse flacon parfum

Deze parfumflesjes zullen gevoelens van weelde, expressiviteit en extravagantie oproepen.  Parfums met een vleugje uitbundigheid. Niet voor de alledaagse mens.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.