de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

Alles Over De FM Group Parfum Map

 

Alles Over De FM Group Parfum map

De FM Group parfum map. Deze populaire map heb je misschien wel eens voorbij zien komen. Maar hoe ziet de map eruit en wat kun je er precies mee? Ook krijg je informatie over hoe je de parfummap kunt bestellen.

De lederen parfum map (ook wel startermap genoemd) heeft een luxe uitstraling en een handzaam formaat. Daardoor is de map gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Als je de parfum map uitklapt, komen er 150 verschillende parfumstalen tevoorschijn, welke je veelvuldig kunt gebruiken.  Naast de parfumstalen heeft de map handige opbergvakken voor de brochures, visitekaartje etcetera. De geuren in de parfummap zijn verdeeld in 4 categorieën, namelijk;

 

 1. Dames Pure Collectie                20% geurconcentraat
 2. Dames Luxury Collectie met   20% geurconcentraat
 3. Heren Pure Collectie met         20% geurconcentraat
 4. Heren Luxury Collectie met    20% geurconcetraat

 

De geuren zijn door middel van verschillende kleuren etiketten (wit, zwart, zilver en goud) gemakkelijk van elkaar te onderscheiden. Daarnaast heeft elk parfum een  nummer in plaats van een naam. De Pure Collectie bevat dezelfde  standaard flesjes, terwijl de Luxury Collectie verschillende soorten flesjes bevat.

 

Concentraat

De FM Group parfums bevatten een hogere concentratie geurconcentraat dan de parfums in de parfumerie. Ter vergelijking; de parfums van FM Group bevatten 20% geurconcentraat (= parfum), terwijl de gangbare parfumeriegeuren  5-10 % geurconcentraat bevat (eau de toilette) of 10-15% geurconcentraat (eau de parfum).  Alle FM Parfums zitten ver onder de prijs van de parfums welke je normaal in de parfumerie koopt.

 


Verschillende Producten

De parfum map bevat alle geuren welke de FM Group in haar assortiment heeft. Van een aantal geuren zijn meerdere varianten verkrijgbaar, namelijk

De Intense Collectie
De Hot Collectie bevat 30% geurconcentraat en is met name geschikt voor mensen met een donkere huidskleur of voor mensen die aangeven dat geen enkele geur blijft ‘hangen’.

Feromonen Collectie
Een aantal geuren zijn ook te bestellen met toevoeging van Feromonen. Feromonen zijn geurstoffen die gebruikt worden om signalen aan elkaar door te geven en verstrekt de aantrekkingskracht tussen personen.

 

De Mogelijkheden van de FM Group Parfum map

Leuk zo’n map, maar wat kun je er nu eigenlijk mee? Door de parfummap aan te schaffen en dus parfum distributeur te worden krijg je meerdere mogelijkheden tot je beschikking. Ik zal deze mogelijkheden verder toelichten.


Eigen gebruik

Je bent gek op parfums en houdt van goede kwaliteit. Je vindt het leuk om geregeld een ander parfum te proberen, maar je wilt hier geen honderden euro’s aan besteden. In dit geval is de parfummap ideaal! Je kunt op je gemak de verschillende geuren uitproberen en daarna bestellen met 30% korting. De map verdient zich in de praktijk snel terug! Naast de parfums kun je ook alle andere producten tegen inkoopprijs bestellen.

 

Verkopen
De parfums mag je verkopen. De winstmarge van 30% is helemaal voor jou. Je hebt geen afnameverplichtingen (en/of andere verplichtingen).

 

Netwerk opbouwen
Ben jij niet een verkooptype, maar wil je wel graag een extra inkomen opbouwen? Dan is netwerken misschien iets voor jou. In het marketingplan vind je hier alle informatie over. Deze kun je via het contactformulier opvragen. Heb je vragen welke nog niet beantwoord zijn? Laat het weten via het contactformulier of via een reactie hieronder en je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vragen.

 

Bestellen

Deze map is via EigenParfumerie te bestellen. Meer informatie vind je op de distributeurspagina
FM Group is onderdeel van FM World Nederland.

 
 

FM Group Parfum map

 

1 Comment
 • Saskia van Dillen
  december 13, 2018

  Graag ontvang ik het marketingplan als informatie.

  Met vriendelijke groet,
  Saskia

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.