de time machine van h.g. wells https://hollandpillen.com/zopiclon/ giant eagle apotheek oudere dorp

FM World Nederland Informatieavond 14 juni aanstaande

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]


Kom naar de informatieavond 14 juni aanstaande in Drachten.

Op deze avond kom je alles te weten over wat  FM WORLD parfum en Cosmetica inhoudt en wat je hiermee kunt bereiken.
Spreker deze avond is Jan Middelveen, de organisatie is in handen van EigenParfumerie.

 

Waar

Dinsdag 14 juni Brede School de Drait, Flevo 190 Drachten
Inloop 19.45u, start presentatie 20.00u

 

Opgave

Opgave via info@eigenparfumerie.nl
Kosten € 3,50 inclusief koffie en thee

 

Voor wie

Voor iedereen die op zoek is naar een extra bijverdienste of een volledig inkomen  op wil bouwen, zonder grote investeringen te hoeven doen of verplichtingen te hebben. Of voor iedereen die wil gaan besparen op vele honderden producten. Kom naar de FM WORLD informatieavond en kijk vrijblijvend wat FM voor jou kan betekenen.

 

Meer info

Kijk op www.eigenparfumerie.nl of www.fmgroup.nl voor meer informatie  of telefonisch via 06 49924722

2 Comments
 • Veronique
  juni 4, 2016

  Dit is een top coach wat betreft parfum, ze kan je er veel over vertellen en stuurt je van harte informatie op. Ze doet dit werk met haar hart, dat kun je merken aan haar mails.
  Ik heb de gratis 7e inschrijving gewonnen, en dus de map van Fm group gratis gekregen oh wat was ik blij! Zij is mijn kleine zonnetje in huis, en een opstap naar mijn succes. Iets wat ik altijd heb willen doen ‘ like dreams came true ‘. Ze denkt ook mee in oplossingen, en helpt je van harte overal bij.
  Echt aan te bevelen!! En het is dubbel en dwars je geld waar, geloof me.

 • Veronique
  juni 4, 2016

  Dit is een top coach wat betreft parfum, ze kan je er veel over vertellen en stuurt je van harte informatie op. Ze doet dit werk met haar hart, dat kun je merken aan haar mails.
  Ik heb de gratis 7e inschrijving gewonnen, en dus de map van Fm group gratis gekregen oh wat was ik blij! Zij is mijn kleine zonnetje in huis, en een opstap naar mijn succes. Iets wat ik altijd heb willen doen ‘ like dreams came true ‘. Ze denkt ook mee in oplossingen, en helpt je van harte overal bij.
  Echt aan te bevelen!! En het is dubbel en dwars je geld waar, geloof me.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.